Ben van Harten

Met in mijn hoofd de beroemde uitspraak van Pippi Langkous ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’ solliciteerde ik vorig jaar voor Young Professional Sales bij Medicore. Dit was mijn tweede stap na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde in Amsterdam. Van de zorgmarkt had ik nog geen kaas gegeten en het leren kennen van deze branche was een flinke uitdaging. Gelukkig word je met het Young Professional Programma goed opgeleid en begeleid.

Op 1 december 2017 ben ik begonnen bij Medicore en ik viel meteen met mijn neus in de boter. Al snel ontdekte ik dat Medicore geen kerstpakketten uitdeelt, ze pakken namelijk uit met een fantastisch kerstfeest. Enkele weken later zat ik te dineren bij het Ketelhuis tijdens het afdelingsuitje en ik mocht direct mee op de jaarlijkse ski-reis; een mooie manier om je collega’s goed te leren kennen.

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"

Ben van Harten Young Professional Sales

Hard werken op De Zorg & ICT beurs

Naast deze activiteiten is het ook hard werken als Young Professional! Jaarlijks staat Medicore op Zorg&ICT, een beurs voor zorgverleners en behandelaren die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Op maandagochtend startten we met de voorbesprekingen, het doornemen van het stappenplan voor de drie dagen. In de middag ging het marketingteam al naar de Jaarbeurs om de stand te inspecteren, ik werkte nog hard door om de laatste zaken gereed te maken.

De volgende drie dagen stonden we met 20 collega’s van acht uur ‘s ochtends tot vijf uur ’s middags op de stand Medicore te promoten. Afwisselende dagen waarin gesprekken met potentiële klanten zich afwisselden met het begin van de samenwerking met de Socialrun, de livegang van een klant en het tekenen van een contract met een nieuwe klant. Als afsluiting van de Zorg&ICT dineerden we met de hele standbemanning.

Vrijdag waren wij, nog uitgeput van de drie dagen beurs, weer hard aan het werk voor de uitwerking van alle gevoerde gesprekken en het oppakken van nieuwe contacten. Hiermee merk je echt dat het hele bedrijf met plezier meewerkt aan het succes van Medicore.

Zorg-en-ict-2017-2

Over Ben

Samen met mijn collega Jelle Janssen ben ik verantwoordelijk voor de sales binnen Medicore. Naast alle vele verschillende taken die ik hier heb, vind ik het heerlijk om te hardlopen, racefietsen en mee te doen aan bootcamps. Regelmatig neem ik deel aan officiële runs. Mijn volgende uitdaging is de Tour de Utrecht, een tocht van 150 kilometer. Naast sporten vind ik het leuk om met vrienden te borrelen, festivals te bezoeken en te koken.

Vragen over werken bij Medicore?

Mail ons
Of connect via Linkedin