De BusinessConsultants, Projectmanagers, Accountmanagers en Customer Service

De Business

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je hebt een commerciële drive. Wil je dat zorginstellingen efficiënt en naar tevredenheid met onze software werken? Onze collega’s bij de verschillende businessunits en customer service zorgen er dagelijks voor dat de administratieve processen van de zorginstelling worden ondersteund. Ook jij kunt ervoor verantwoordelijk zijn dat onze opdrachtgevers optimaal gebruik maken van MC EPD.


De consultants van Medicore verzorgen de procesinrichting en implementatie van onze software. Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor het managen van proces, planning en budget van implementatie- en maatwerkprojecten bij klanten. Vanuit relatiemanagement zien de accountmanagers waar kansen liggen bij opdrachtgevers.

Consultants

De consultants van Medicore implementeren nieuwe opdrachtgevers van Medicore op MC EPD en trainen de gebruikers in het werken met onze software. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de Medicore opdrachtgevers met betrekking tot MC EPD, en de daaraan gerelateerde zorg- en administratieve processen. Onze consultants praten met de opdrachtgevers op verschillende niveaus; waaronder management, specialisten, behandelaren, baliemedewerkers en financiële medewerkers.

Projectmanagers

De projectmanagers begeleiden Medicore projecten, zoals implementaties, op het organisatorische, communicatieve en inhoudelijke vlak. Hierbij bewaakt de projectmanager de doelstellingen van de opdrachtgever, afgezet tegen de planning, de scope, het budget en de kwaliteit van het project.

Accountmanagers

De Medicore accountmanagers zijn verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de bijbehorende klanttevredenheid. Zij weten goed wat er bij iedere opdrachtgever van Medicore speelt en geven de zorgorganisatie advies over nieuwe, aanvullende diensten van Medicore. De accountmanagers praten op niveau mee met de opdrachtgever en weten wanneer er bijvoorbeeld consultants bij de vraag betrokken moeten worden.

Customer Service

De support engineers van Medicore ondersteunen de eindgebruikers van MC EPD. Ze behandelen dagelijks functionele en technische vragen van klanten. De gebruikers die de support engineers te woord staan variëren van administratief medewerkers tot medisch specialisten. De support engineers werken intensief samen met de collega’s van andere afdelingen binnen Medicore om klanten te voorzien van een antwoord. De met de klanten overeengekomen SLA’s zijn de belangrijkste leidraad voor de afdeling Customer Services.

Staat er nu geen interessante vacature open?

Laat dan hieronder je LinkedIn profiel achter. Wij brengen je op de hoogte zodra er een interessante vacature beschikbaar komt.

Vragen over werken bij Medicore?

Mail ons
Of connect via Linkedin