Bouwers en BeheerdersDevelopment en Operations

Bouwers en Beheerders

Jij bent goed met IT, of dat nou ontwerpen, bouwen, testen of ondersteunen is. Wil je niet alleen goede software maken, maar ook verschil maken in het werkplezier van onze gebruikers? Bij Medicore draait het om ons elektronische patiëntendossier, dat het werk van zorgprofessionals makkelijker maakt. Op onze Development- en Operations afdeling kun jij verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en ondersteunen van ons MC EPD.


De wereld van de Zorg-IT is spannend om in te werken. Er verandert veel en dit gebeurt snel. Naast wettelijke wijzigingen die door de overheid worden opgelegd is er in deze sector ook veel innovatie. Die combinatie maakt het werk bij ons extra uitdagend en dynamisch.

Development: Zelfsturende scrum-teams

Het bouwen van de software doen we in zelfsturende scrum-teams, waardoor je veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid hebt. Je werkt per sprint samen met specialisten in hun vakgebied; back- en frontenders, QA engineers en een product-owner.

Operations

Onze Operations afdeling is onmisbaar voor het bedrijf, in het bijzonder voor development. Zij zijn verantwoordelijk voor de infrastructuur van MC EPD, waarmee zij ervoor zorgen dat de software 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is voor onze gebruikers, de zorgverleners. Onze software is voor veel van onze klanten kritiek voor het uitvoeren van hun werk.

Heb jij ideeën hoe we met software het werk van zorgprofessionals verder kunnen stroomlijnen? Laat het ons weten in een persoonlijk gesprek! Bekijk snel onze vacatures om te zien of er iets voor je tussen zit.

Jeroen Sen – Supervisor Architect

Ik ben verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een (heldere) visie op/voor de development discipline. Dit behelst ontwikkeling, onderhoud en deployment van de software.

Medicore geeft developers de ruimte om aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van software ontwikkeling. Eigen initiatief krijgt alle ruimte en wordt enorm gestimuleerd. Wanneer je dit combineert met de omvang en de diversiteit van de klanten krijg je een afwisselende en zeer uitdagende werkomgeving.

Staat er nu geen interessante vacature open?

Laat dan hieronder je LinkedIn profiel achter. Wij brengen je op de hoogte zodra er een interessante vacature beschikbaar komt.

Vragen over werken bij Medicore?

Mail ons
Of connect via Linkedin