Veelgestelde vragen

Jij doet je best voor Medicore. Dan doen wij daar graag iets voor
terug met goede arbeidsvoorwaarden, logisch!

Vakantiedagen

Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis. Als je dit niet voldoende vindt, kun je er tot 10 per jaar bijkopen.

Vakantiegeld

Ieder jaar krijg je in mei 8% van je brutoloon uitbetaald als vakantiegeld

Pensioen

Om ervoor te zorgen dat je bij pensionering nog genoeg inkomen ontvangt, hebben we een prima pensioenregeling voor je geregeld. Medicore komt je voor een groot deel tegemoet in je premie, tot een maximum van 80%. Je kunt op vrijwillige basis en binnen de fiscale grenzen extra premie storten in de regeling.

Salaris

Wij bieden je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Daarbij ontvang je jaarlijks, bij goed functioneren, een percentage van je loon als loonsverhoging

Smartphone

Bij een werkweek van minimaal 24 uur krijg je een smartphone ter beschikking die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

Ontwikkeling

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Minimaal twee keer per jaar bespreken we je voortgang en functioneren. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan. Ook is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende een gericht studieplan op te stellen en voeren we eens per jaar een ontwikkelgesprek met je.

Leaseauto

In verschillende functies krijg je een leaseauto ter beschikking. Deze auto kun je ook privé gebruiken. De bijgeleverde tankpas gebruik je hiervoor, op basis van fair use.

Variabele beloning

Het is in sommige functies mogelijk om afspraken te maken over variabele componenten in je beloning. We spreken in dat geval haalbare doelstellingen af waar een beloning aan gekoppeld is.

Flexibele werktijden en thuiswerken

Door onze flexibele werktijden kun je in bijna iedere functie tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je leidinggevende over een passende tijd voor jezelf en de afdeling waar je werkt. Het is (afhankelijk van je functie) ook mogelijk om thuis te werken om de files te ontwijken, op een ziek kind te passen of gedurende een vaste thuiswerkdag. Omdat we kennisdeling en werksfeer belangrijk vinden, is het wel van belang dat je regelmatig op kantoor aanwezig bent.

Activiteiten

Iedere vrijdag om 17.00 uur is er gelegenheid om de week gezamenlijk af te sluiten op de VrijMiBo in onze eigen bar. Ook is er tijd voor gezelligheid tussen je werkzaamheden door en kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve Personeelsvereniging PeeVee. We verwelkomen je graag.

RSI Preventie Training

Jouw gezondheid is ook voor ons van belang. Veel collega’s zitten naast hun werk ook thuis, vanwege een hobby of een eigen bedrijf, achter een monitor. Om RSI te voorkomen bieden we een goede en enthousiasmerende preventietraining aan waarin we toelichten hoe je klachten kunt voorkomen en bewust met je werkhouding en -gedrag kunt omgaan. Vervolgens bekijken we jouw werkplek en stellen we deze zo in dat je met de juiste houding je werk kunt doen en klachten zoveel mogelijk voorkomt

Collectieve zorgverzekeraar

Via een van de collectieve zorgverzekeringen van die afgesloten zijn bij ONVZ, CZ en Zilveren Kruis. profiteer je van een korting van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering.

Verhuisvergoeding

Ga je dichter bij je werk wonen en word je reistijd daardoor significant minder, dan kom je in aanmerking voor een financiële vergoeding. Verhuizen is dus gunstig voor je vrije tijd en voor je portemonnee.

Extra vrije dagen

Ben je 5 of 10 jaar bij ons in dienst, dan belonen we je trouwe dienst. Je ontvangt eenmalig respectievelijk 5 of 10 extra vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, die je gedurende het hele jaar mag opnemen.

Hebben jullie ook werk voor studenten (bijbaan)?

Ja, voor studenten hebben wij zeker mogelijkheden om alvast relevante werkervaring op te doen naast je studie. We gaan daarbij uit van een beschikbaarheid van tussen de 8 tot 16 uur per week. Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie met een motivatie en CV.

Ik heb gesolliciteerd, wanneer krijg ik bericht?

Een persoonlijke reactie op jouw sollicitatie is wel zo prettig. Wij zullen jou, na een inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie, binnen twee weken infomeren. Wat wij overigens altijd doen is ook breder naar jouw cv kijken dan alleen de functie waar je voor solliciteert. Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een eerste kennismaking.

Ik woon niet in Utrecht, is dat een probleem?

Het is natuurlijk niet noodzakelijk dat je in Utrecht woont om bij ons te kunnen werken. Wel verwachten we van je dat je binnen een bereisbare afstand van Utrecht woont of gaat wonen.

Kan ik in deeltijd werken?

Het is bij Medicore mogelijk om in deeltijd te werken, maar wel minimaal 32 uur. Je kan ook 36, 38 of 40 uur werken natuurlijk. Doordat we flexibele werktijden kennen en er ook de mogelijkheid is tot thuiswerken, dragen wij bij aan een gezonde werk-privé verhouding.

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Natuurlijk! Heb je jouw droombaan niet gevonden bij de vacatures op onze website? Stuur ons dan gewoon een open sollicitatie met cv. Vergeet hierbij ook niet een korte motivatie te voegen. Wij bekijken graag voor je of er mogelijkheden zijn (nu of in de toekomst).

Wat biedt Medicore aan opleiding- en ontwikkelmogelijkheden?

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Minimaal twee keer per jaar bespreken we je voortgang en functioneren. Daarnaast voeren we jaarlijks ook nog een specifiek ontwikkelgesprek met je. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan. Ook is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende een gericht studieplan op te stellen.

Wat ga ik verdienen bij Medicore?

Jouw prestaties bepalen jouw carrière en daarbij ook jouw salarisontwikkeling. Naast een salaris, wat gewoon moet kloppen, bieden we je groeiperspectief. Een perspectief waar jij zelf invulling aan kan geven.

Wat zijn de (flex) werktijden?

In bijna iedere functie kun je tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je manager over een passende tijd. Het is (afhankelijk van je functie) ook mogelijk om af en toe thuis te werken. Omdat we kennisdeling en werksfeer belangrijk vinden, is het wel van belang dat je regelmatig op kantoor je gezicht laat zien.

Wie worden mijn nieuwe collega’s?

Bij Medicore werken hoogopgeleide, jonge mensen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 33 jaar. Is jouw leeftijd een stuk hoger of lager dan 33 jaar? Geen probleem, zolang jij je maar thuis voelt in een jonge en ambitieuze organisatie. Veel medewerkers hebben een hbo of wo-opleiding afgerond. Er heerst een collegiale, informele sfeer bij op ons kantoor.

Zijn er doorgroeimogelijkheden bij Medicore?

Jazeker, door jouw eigen inzet en initiatief creëer je je eigen kansen. Medicore is een groeiend bedrijf. Er zijn voor jou dus voldoende mogelijkheden om door te stromen. Ook zijn er mogelijkheden om op termijn te switchen van bijvoorbeeld Medicore naar onze zustermaatschappij Cure4.

Hoe is de cultuur/sfeer binnen Medicore?

De cultuur van Medicore is betrokken, gedreven, integer, innovatief en klantgericht.  Een eigen mening, passie en drive stellen we om die reden zeker op prijs. Je werkt in een open kantoorruimte dus de communicatielijnen zijn kort. Even schakelen met je manager of directeur doe je gewoon op dezelfde werkvloer.
Er is zeker ook ruimte voor gezelligheid tussen de bezigheden door. Elke vrijdagmiddag is er de gelegenheid om de week gezamenlijk af te sluiten tijdens de ‘vrijmibo’ (borrel) in onze eigen bar. Ook kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve personeelsvereniging.

Ik wil graag een oriënterend gesprek, kan dat?

We krijgen hiervoor regelmatig verzoeken. Natuurlijk willen we graag iedereen te woord staan, maar dat kan niet altijd. We zoeken echter graag naar mogelijkheden met je. Een verzoek tot een oriënterend gesprek kun je het beste via ons contactformulier doen. Wat wellicht nog leuker is dat je een lunchafspraak maakt bij ons op kantoor. Kun je meteen de sfeer proeven. Even bellen met een van onze recruiters kan natuurlijk ook op 088 – 648 07 00.

Wat is jullie sollicitatieprocedure?

Er zijn twee gespreksrondes. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jouw motivatie achtergrond en ambities. Uiteraard kun je in dit gesprek ook vragen stellen over het werk bij Medicore. In het tweede gesprek gaan we dieper in op jouw kennis en ervaring. Als we wederzijds enthousiast zijn, ontvang je van ons een voorstel. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen om een case uit te werken of eigen werk mee te nemen. Ook wordt er bij bepaalde functies een assessment ingezet.

Staat er nu geen interessante vacature open?

Laat dan hieronder je LinkedIn profiel achter. Wij brengen je op de hoogte zodra er een interessante vacature beschikbaar komt.

Vragen over werken bij Medicore?

Mail ons
Of connect via Linkedin